Digitale Inloopavond

Een pagina voor films van leden welke deze bewaart hadden voor de Inloopavond.


Walz of the Flowers van Ben van der Stigchel. Ben had deze film al een poos geleden aangeboden en ik was hem helemaal vergeten, daarom sorry.


Ben Mars krijgt ook de smaak te pakken om films aan te leveren hij vraagt elke keer nederig of de film geschikt is, dit is voor de leden dus de leden bepalen in de ruime zin het is net als op een clubavond.
Met de film Cannenburgh geeft hij ons een doorkijk in dit kasteel in Gelderland, de tweede film Arboretum Arcadië neemt hij ons mee door deze prachtige tuin, iets voor de leden met groene vingers.


Aart Versendaal stuurde ook nog twee films in. Een van zijn eerste films “De Goudse Glazen & Goudse Kaarsjes Avond” en over zijn andere hobby als gids bij “Gilde Dordrecht”


De eerste voor deze pagina is een korte film van Ineke Vastenhoud, Ineke stuurde ook een toelichting op haar film.
Weten we allemaal nog hoe het begin van alles was? Het was stil op straat , de winkels waren dicht , geen wekelijkse markt. geen wandelaars enz. Onnatuurlijk stil.
Op een avond hoorde ik muziek op straat bij mij voor de deur. Toen ik vanaf mijn balkon keek wat er aan de hand was , werd ik helemaal vrolijk en heb lekker mee staan dansen. Eindelijk iets anders dan de stille straten. Mensen houd de moed erin en als je er weer eens depri wordt bekijk nog een keer dit filmpje. Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar in het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*