Agenda (ivm Corona opgeschort)

JAARAGENDA 2022
Januari 2022

dinsdag 4


Nieuwjaarsinstuif met o.a. lekkere hapjes, die onze leden meebrengen
dinsdag 11THEMAFESTIVAL AMBACHTEN
Er zijn 9 films ingeleverd, waar we eindelijk van gaan genieten. Er zijn als gebruikelijk op het thema gebaseerde prijzen.
dinsdag 18Uit het zeer rijke archief van Cees le Bruin zijn een aantal films te voorschijn gekomen, die nooit eerder op de club vertoond werden. We gaan ze zien.
dinsdag 25Vragen zijn welkom, zoals ook uitleg over een door jou gemaakte film. Vooraf aangeven van de vragen maakt de uitleg gemakkelijker. In de overgebleven tijd worden wat themafilms nabesproken.
Februari 2022
dinsdag 01We verdiepen ons in de wereld van het geluid. Vanavond richten we ons vooral op het gebruik van microfoons.
dinsdag 8Vanavond hebben we vrijgemaakt om de themafilms te bespreken. Films, die al op 25 januari besproken zijn, vallen natuurlijk af. Blijft er tijd over, dan ligt er nog wel wat te zien van de websitefilms
dinsdag 15Films mogen meegebracht worden om te laten zien. Vragen worden beantwoord en waar men wil worden handreikingen gedaan tot verbeteren van de films.
dinsdag 22Algemene ledenvergadering, waarbij we hopen, dat de vacatures voor het bestuur ingevuld worden. De agenda en de nodige papieren worden vooraf doorgezonden.
Maart 2022
dinsdag 01
dinsdag 08
dinsdag 15
Dinsdag 22
Dinsdag 29
Donderdag 31 maartWe mogen bij IJsselstreek/Draaiboek onze films gaan vertonen. Hoeveel leden er mee kunnen is afhankelijk van de coronasituatie.
April 2022
dinsdag 05
dinsdag 12