Agenda

JAARAGENDA 2022
Februari 2022

Dinsdag 1


Nieuwjaarsinstuif
Dinsdag 8THEMAFESTIVAL AMBACHTEN
Er zijn 9 films ingeleverd, waar we eindelijk van gaan genieten. Er zijn als gebruikelijk op het thema gebaseerde prijzen.
Dinsdag 15Uit het zeer rijke archief van Cees le Bruin zijn een aantal films te voor schijn gekomen, die nooit eerder op de club vertoond werden.
We gaan ze zien.
Dinsdag 22

Werkgroepavond
gemengde avond voor
montage en film
Vragen zijn welkom, zoals ook uitleg over een door jou gemaakte film of een montage tip. Vooraf aangeven van de vragen maakt de uitleg gemakkelijker. In de tijd, die overblijft is er tijd voor films van leden, evt. met bespreken / tips.
Maart 2022
Dinsdag 1

Praktijkavond geluid
We verdiepen ons in de wereld van het geluid. Vanavond richten we ons onder leiding van Jan Smeets vooral op het gebruik van microfoons.
Dinsdag 8

Bespreking themafilms
Vanavond hebben we vrijgemaakt om de themafilms te bespreken. Jan Smeets en Joke de Graaf leiden ons door deze avond
Dinsdag 15

Feuillefilm
De feuillefilm is door corona helemaal in het verdomhoekje gekomen. Vanavond zien we het deel dat af is en gaan we er een eind voor bedenken.
Dinsdag 22

ALV
Algemene ledenvergadering, waarbij we hopen, dat de vacatures voor het bestuur ingevuld worden. De agenda en de nodige papieren worden vooraf doorgezonden
Dinsdag 29 Avond ingevuld door Henk Nieboer, een van onze leden
Donderdag 31 maart

bezoek aan
IJsselstreek/Draaiboek
We mogen bij IJsselstreek/Draaiboek onze films gaan vertonen.

Buurtkamer Goeden Regenflat,
Gouden Regen 98, 2923 EK Krimpen aan de IJssel
April 2022
Dinsdag 5

Werkgroepavond
gemengde avond voor
montage en film
Vragen zijn welkom, zoals ook uitleg over een door jou gemaakte film of een montage tip. Vooraf aangeven van de vragen maakt de uitleg gemakkelijker. In de tijd, die overblijft is er tijd voor films van leden, evt. met bespreken / tips
Dinsdag 12

Een wereldreis in film
In plaats van onze jaarlijkse landenavond gaan we vanavond de wereld rond. Films mogen niet langer zijn dan 10 minuten. Vooraf opgeven welke films je mogelijk hebt, zodat een selectie gemaakt kan worden.
Dinsdag 19Van alles over camerastandpunten door Chris Schepers
Dinsdag 26Vervolgavond dynamische cameravoering met Johan van de Adel. Apparatuur meenemen en ook wat resultaten van geschoten beeldmateriaal naar aanleiding van de vorige avond.
Mei 2022
Dinsdag 3

Werkgroepavond
gemengde avond voor
montage en film
Vragen zijn welkom, zoals ook uitleg over een door jou gemaakte film of een montagetip. Vooraf aangeven van de vragen maakt de uitleg gemakkelijker. In de tijd, die overblijft is er tijd voor films van leden, evt. met bespreken / tips
Dinsdag 10Vakantiefilmfestival
Opgeven t/m 26 april bij Jan Smeets
Inleveren t/m 19 april bij Jan Smeets
Dinsdag 17Verhaaltjes verfilmen
Dinsdag 24Bezoek van Videogroep Westland
Dinsdag 31Nabespreking van de vakantiefilms
Juni 2022
Dinsdag 7

Werkgroepavond
gemengde avond voor
montage en film
Vragen zijn welkom, zoals ook uitleg over een door jou gemaakte film of een montagetip. Vooraf aangeven van de vragen maakt de uitleg gemakkelijker. In de tijd, die overblijft is er tijd voor films van leden, evt. met bespreken / tips.
Dinsdag 14Afsluiting voorseizoen met koud buffet
Zomer 2022Diverse filmactiviteiten buiten, geef je op