Even bijpraten

Berichten, Verhalen en Nieuwtjes
Van de club en het ledendeel van de website.
Kijk daarom regelmatig deze pagina in de gaten.


De kop was er af.

Waren we op dinsdag 7 september weer gestart met de reguliere clubavonden echter door het Covid gebeuren jammer genoeg van korte duur. Een ding hebben we wel geleerd dat praktijkavonden leerzaam zijn en nog leuk ook.
Door beslissingen van buiten onze club zijn de avonden weer vervallen. Daarom kijk regelmatig op de Agenda pagina daar geven we aan welke activiteiten er gepland zijn.
Uitgangspunt zijn natuurlijk de regels welke het of de GGD, RIVM, Overheid en de huurbaas ons oplegt.
Er is gekeken om clubavonden via online applicaties te doen maar dan loop je bij ons ouwe knarren tegen een probleem aan, je moet het geheel bemensen en er moet kennis zijn.

Van de Praktijkavonden hebben we een pagina een compilatie met wat foto’s, deze staan in het leden deel.

Er kunnen weer films via de website vertoond worden, zeker de kerstgroeten of Decemberfilms stuur maar op naar het bekende adres.

Heb je een IDEE hierover stuur me gewoon een mail (jw.smeets2@upcmail.nl) of spreek me aan op de clubavond ga ik kijken of we dat kunnen invullen.

Zoals jullie gemerkt hebben heb ik op bijna alle pagina’s de mogelijkheid om een reactie te geven uitgezet wil je die toch kwijt stuur me dan een mailtje dan plak ik het er onder.