Even bijpraten

Berichten, Verhalen en Nieuwtjes van de club
en over
het ledendeel van de website.

Kijk daarom regelmatig op deze pagina.30 augustus was de start van seizoen 2022/2023. We hadden een geweldige opkomst, laten we dit houden.

Voor het Themafestival 2023 is het thema “ENERGIE” in beeld gebracht in elke vorm als het maar met energie te maken heeft.

Op de website zijn weer de gebruikelijke zaken toegevoegd.
De compilatie welke we voor RTV Dordrecht samengesteld hebben.
Op de pagina Bestuurlijke zaken is ook weer een en ander aangevuld.
Er zijn weer de nodige artikelen uit de Explicateur ter lering en vermaak geplaatst op de diverse pagina’s over techniek.

Net als in 18 februari 2020 zijn we samen met Johan van den Adel van Video College bezig aan een vervolg van die avond Dynamisch Filmen. Kijk daarom ook eens op de pagina Film Technieken.
We hebben hier ook een pagina toegevoegd over het maken van een scenario.


Van de Praktijkavonden hebben we een pagina met een foto compilatie, deze staan in het leden deel.

Heb je een IDEE of iets wat je graag besproken wilt hebben stuur me gewoon een mail (jw.smeets2@upcmail.nl) of spreek me aan op de clubavond ga ik kijken of we dat kunnen invullen. Ook films kunnen weer aangeboden worden via dit mailadres, dus laat komen je ideeën of wensen.

Zoals jullie gemerkt hebben heb ik op bijna alle pagina’s de mogelijkheid om een reactie te geven uitgezet wil je die toch kwijt stuur me dan een mailtje dan plak ik het er onder.